Agenda

8 DECEMBER 2018

WOODGRAIN

( stevie ray vaughn en joe bonnamassa ) AANVANG 22.00 UUR. Woodgrain is een bluesrock-coverband en onderscheidt zich door standaardwerk te vermijden. JOE BONAMASSA, dé bluesgitarist van het moment, heeft de mannen in z'n greep en daarom bestaat het grootste gedeelte van het repertoire uit nummers van deze held.

9 DECEMBER 2018

BROTHERS LA PORTE & OSCAR BENTON

LAZY SUNDAY AFTERNOON CONCERT. AANVANG 15.30 UUR DEZE LAZY SUNDAY WORDT EEN ECHTE BLUESTOPPER . de beide gitaristen van de legendarische band BARRELHOUSE spelen deze middag samen met de blues zanger en legende OSCAR BENTON.

21 DECEMBER

MA KELLY'S DART TOERNOOI

JAARLIJKS DART TOERNOOI met mooie prijzen voor 1,2,3,plaats en hoogste uitgooi en meeste 180ers. opgave voor 21 december .

23 DECEMBER 2018

MURK & FRIENDS.

LAZY SUNDAY AFTERNOON CONCERT . AANVANG 15.30 UUR MURK is de artiestenaam van Singer/Songwriter Murk Aukema. De muzikant afkomstig uit Hemrik(Friesland) schrijft luisterliedjes met doordachte en diepe teksten over vrijheid, de strijd met het leven in de maatschappij, protest tegenhet vernielen van de aarde en liefde tussen mensen zoals iedereen die kent. Samen met zijn band probeert hij met al zijn gevoel deze pop/country liedjes bij andere mensen binnen te laten komen. In Juni 2017 bracht MURK het album ''Listen'' uit. Dit album plus een reeks aan nieuwe liedjes aangevuld met een aantal leuke covers is wat zij op de podia ten gehore brengen.

Naar Website

27 DECEMBER

DE NATIONALE POPQUIZ

Donderdag 27 december organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool* voor de zesde keer de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land meespelen met dezelfde avondvullende pop quiz, en nu ook in Ma Kelly's Frieschepalen. Deze eindejaars quiz voor jong en oud is een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY! Geef nu alvast je team op en ontvang een deelname kaart. Een team bestaat uit max. 6 personen. Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linker rijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee! Over de Dag van de Popquiz De laatste jaren is de populariteit van popquizzen flink gestegen en landelijk zijn er iedere week tientallen quizzen te spelen, gemaakt door puzzelende muziekliefhebbers. Jaarlijks struinen duizenden mensen stad en land af om in teamverband hun muziekkennis te testen.

Naar Website

28 DECEMBER 2018

RALPH DE JONGH EN BAND

FRIDAY NIGHT BLUES CONCERT. AANVANG 21.00 UUR

Naar Website